MESOSKINLINE MESOTERAPIAHOITO

Uutuus, neulaton laitehoito kasvoille, kaulalle ja silmänympärys iholle. Tehokkaasti kiinteyttävä anti-age hoito, joka parantaa ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Ihoon imeytetään aktiviiviaineita mm. vitamiineja, hyaluronihappoa sekä hivenaineita.

Hoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, pehmentää ja tasoittaa juonteita, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja pienentää ihohuokosia. Hyviä tuloksia saadaan jo yhden hoitokerran jälkeen, varsinkin silmänymp- ja kaulan alueella. Sarjahoidolla parhaimmat tulokset.  

07BFB2E0-FCBB-4F65-A9AC-7392E45CBEC8.jpeg

HYALURON PEN Medical Pro - TÄYTEAINEHOIDOT

Hyaluron Pen Medical Pro on neulaton täyteainehoito. Laite vie paineen avulla hyaluronihappoa juonteisiin. Hoidettavat alueet ovat mm. nasolabiaalit, suupielistä alaspäin lähtevät marionetit sekä huulten pystyjuonteet.

Hyaluron Penin avulla voidaan tuoda lisää volyymia huuliin sekä korjata huulten epäsymmetrisyyttä.

 Hyaluron Pen täyteainehoidot ovat luonnollisempaa tulosta haluaville, kun taas neulalla tehtynä saadaan erottuvampaa tulosta.

Hyaluron Pen hoito on kivuton ja nopea tehdä. Tulokset ovat nähtävissä heti.

Hyaluron Pen on kynän muotoinen työkalu, joka laukaisee ilmanpaineen avulla hyaluronihappoa vahingoittamatta verisuonia ja hermoja.

Jälkikontrolli suoritetaan kolmen viikon päästä laitosta. Silloin tarvittaessa lisätään hyaluronihappoa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Pysyvyys n. 6kk.

Täyteainehoidot ovat turvallisia. Käytämme laadukasta Jalor täyteainetta, joka valmistetaan Sveitsissä. Jalor ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Täyteaineen ristisidos antaa pitkäkestoisen ja kauniin lopputuloksen.

 Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedettävä aine, joka ei vaadi allergiatestejä.

Täyteaineena käytämme hyaluronihappoa, jota meillä on elimistössä jo olemassa, se on kehon kosteuttava ainesosa, joka sitoo itseensä vettä. Siksi se on hyvin suosittu täyteaineissa. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka poistuu vähitellen elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Pitkällä aikavälillä hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ehjää kollageeniverkostoa, joka on hyvin tärkeä ihon veltostumisen ehkäisemisessä.

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, harvemmin mustelmia, turvotusta ja vähän kihelmöintiä. Nämä ovat ihan normaaleja reaktioita hoidon jälkeen. Turvotus voi kestää vuorokauden.

Hoidettuun alueeseen ei saa koskea 6 tuntiin. Sen jälkeen voi pestä ihoa normaalisti. 12 tunnin päästä voi jo meikata käsiteltyä aluetta. 

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle viikon ajan. Pariin päivään ei suositella fyysisiä aktiviteetteja. Riittävä veden juonti on hyvin tärkeää! Jos elimistö on kuiva ja ihosta puuttuu kosteutta, hyaluronihappo ei pysty sitomaan tarpeeksi vettä sen kykynsä nähden.

Kenelle hoitoa ei suositella:

Ikäraja 18v

Olet raskaana tai imetät

Aktiivinen herpes (jos sinulla on ollut joskus huuliherpes tai yskänrokko, hoito voi saada nämä puhkeamaan uudelleen)

Ihosairaudet

Arpien liikakasvu eli keloiditaipumus

Verenkiertohäiriöt

Anafylaktiset reaktiot

Verenohennuslääkitys 

Täyteaine tai implantti hoidettavalla alueella (jos olet ottanut täyteainetta hoidettavalle alueelle, odota puoli vuotta kunnes voimme tehdä hoidon, sillä emme koskaan voi tietää, miten nämä täyteaineet reagoisivat keskenään)

Kuume tai flunssa

Roacutan lääkitys 

 

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on tehokas ihoa uudistava ja kirkastava laitehoito, jossa käytetään eri karheusasteen omaavia hiontapäitä jokaisen ihotyypin mukaan. Säädettävän imun avulla kuoritaan kuollut ihosolukko, epäpuhtaudet ja meikin jäämät pois ja näin ollen saadaan tilaa uusille soluille ja pehmeämpi kuulaampi iho. Säännöllinen timanttihionta stimuloi solujen uudistumista. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat huomattavasti. Íhosta tulee pehmeämpi ja tuotteet imeytyvät paremmin.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoitona.

Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisen johdosta jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihosta epätasaisemman, samean ja vaikeuttaa tuotteiden imeytymistä ihoon. Jos meikki ei näytä tasaiselta ja ihon pinnalla näkyy hilseilyä, ihoa kiristää, olet timanttihionnan tarpeessa. Timanttihionta sopii lähes kaikille, miehille ja naisille. Jokaiselle ihotyypille.

Jos sinulla on kasvoilla tulehtuneita näppyjä, atooppinen iho tai herpes emme tee timanttihiontaa. Jos olet vasta syönyt Roaccutan aknelääkityksen, odota puoli vuotta, kunnes voit tulla timanttihionta hoitoon.

KESTOPIGMENTOINTI - SILMIEN, HUULIEN JA KULMIEN PYSYVÄÄ KOROSTAMISTA

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä. Se helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla pigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.

Tutustuthan huolellisesti jokaisen pigmentoijan galleriaan ja käsialaan, niin tiedät mitä odottaa.

Shadow kulmat ovat markkinoiden uutuus pigmentointi menetelmä. Kulmat pigmentoidaan pigmentointilaitteella. Pysyvyys on erinomainen, se on parempi kuin microblading kulmissa. Shadow kulmista tulee pehmeät "puuterimaiset" ja hyvin luonnolliset.  Värivaihtoehtoja on monia. Käytän laadukkaita värejä, jotka eivät sisällä rautaoksidia.

Shadow kulmat pysyvät kauniina n.2-5 vuotta. Monesti pysyvyys riippuu ihotyypistä ja siitä, kuinka noudatat jälkihoito-ohjeita. Pigmenttien kestoa ihossa ei pystytä ennustamaan. Väri lähtee tasaisesti haalistumaan ajan kuluessa.

Shadow tekniikassa ei käytetä puudutetta, se on kivuton toimenpide. Pientä raapimista voi tuntua.

Mahdollisia hoidon esteitä: raskaus, imetys, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti, syöpä, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma. 

Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä. Älä käytä kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä 48 tuntiin ennen käsittelyä. Älä juo paljon kofeiini pitoisia juomia pigmentointi päivänä. Jätä omega tabletit pois ennen pigmentointiin tuloa.

Heti käsittelyn jälkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmatja punoittavat seuraavat 2 päivää. Viikon kuluessa väri alkaa "pehmenemään". Kulmien vahvistus tapahtuu noin kuukauden päästä laitosta, siitä kolmen viikon päästä aletaan nähdä lopullista tulosta. Vahvistuskäsittelyssä viimeistellään lopullinen muoto, väri ja häivytys.

Kestopigmentoinnin hoitaminen kotona on erittäin tärkeää! Ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa ja lopputulos tavoitteiden mukainen.

Älä kastele pigmentoitua aluetta kolmeen vuorokauteen.

Ei aurinkoa ja solariumia viikkoon.

Älä käytä meikkiä tai voimakkaita voiteita pigmentoidulle alueelle kolmeen vuorokauteen.

Älä ui, sauno tai harrasta hikiliikuntaa viikkoon.

Älä raavi pigmentoitua aluetta missään vaiheessa, anna mahdollisen "ruven" irrota omassa tahdissa.

Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin ennenaikaista vaalenemista.

Silmänrajauksien pigmentointi on sinulle, kun haluan helpotusta ja nopeutta arkeen. Jos sinulla on raskaat luomet ja meikki on monesti siellä missä ei kuuluisi tai ikänäön vuoksi et näe meikata hyvin.

Valikoimassa on kolmea rajaustyyliä.

Luonnollisin ja ohuin rajaus on Lashliner, joka tulee ripsien väliin sekä tyveen. Lopputulos tuo sopivasti syvyyttä katseeseen ja korostaa ripsiä. 

Perinteinen Eyeliner on hieman näyttävämpi paksumpi rajaus.

Shadowlinerissa tulee eyelinerin rinnalle kevyt varjostus. Varjostus riippuu asiakkaan toiveesta ja silmän rakenteesta ja muodosta. Shadow varjostuksella voi tehdä hyvin näyttävää meikattua lopputulosta tai kevyttä pehmeää rajausta.

Linerit vahvistetaan neljän viikon kuluttua laitosta.

 Hoidon aikana käytän puudutetta, jolloin pigmentointi ei käy kipeää, pientä raapimista voi tuntua, mutta hoito ei ole epämiellyttävä.

 

Aquarell huulissa huulten rajoja ja huulia työstetään ns. värittämällä. Huulet saavat kauniin muodon, pysyy n.2 vuotta. Värivaihtoehtoja on monia. Iän myöntä huulet voivat olla värittömät, tai huulen raja hävinnyt, jollakin voi huulet sinertää, pigmentointi tuo upeasti sävyä huuliin.

Itse toimenpide kestää noin 3h. Jos sinulla on joskus ollut huuliherpes, varaudu että pigmentointi voi aktivoida herpeksen uudelleen, varmista, että lääkitys on ulottuvilla.

Huulet eivät saa olla rohtuneet, kun tulet pigmentointiin.  

MIKRONEULAUS

dermicapeneng.jpg
Mikroneulauksella voidaan parantaa merkittävästi ihon ulkonäköä.
Erinomainen hoito laajentuneille ihohuokosille, pigmenttimuutoksille sekä aknearville.
Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Mikroneulaus tekee pieniä mikrokanavia ihoon. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti. Kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu ja sen myötä iho vahvistuu. Hoito on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua.
Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin iho alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot, kaula ja dekoltee.
Ihon uudistumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää  kuukausia ennen kuin näkyviä tuloksia ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy, joten prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.
mikroneulaus_mies_ennen_ja_kolmen_kasittelyn_jalkeen.png
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.
Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että mikroneulaus vahvistaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät.
 
Hoidossa käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin kuukauden välein sarjahoitona. Myös yksi hoitokerta saa aikaan hyviä tuloksia.
Hoidon jälkeen Ihoon ei saa koskea vuorokauteen. Iho voi punoittaa ja kuoriutua viikkojen kuluttua. Saunaa, hikoilua ja hikijumppaa suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Auringonottoa on syytä välttää hoidon jälkeen viikon ajan ja tämän lisäksi on käytettävä vähintään suojakerrointa 15. 
Hoidon jälkeen iho kaipaa runsaasti tehokosteuttavia hoitotuotteita. 
Hoitoa ei tehdä jos sinulla on ärtynyt tulehtunut iho, aktiivinen ruusufinni, tulehtunut akne, verenohennuslääkitys, kortisoni lääkitys, huuliherpes, psoriasis (tulehdustila) tai
tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa "vahvistava" vaikutus)
YON-KA

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat aineosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

3F2C666F-3303-4C9A-8036-4999B074B31D.jpeg

Yon-Ka tuotteiden ydin (Yon-Ka Sydän) on viiden tehokkaan eteerisen öljyn: laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka-tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Kaikki Yon-Ka-tuotteet kehittää valmistaa ja testaa Laboratoires Multaler, ranskalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan huolella korkealaatuisista raaka-aineista sarjan tuotefilosofian mukaisesti ja rautaisten ammattilaisten, kemistien, farmasian asiantuntijoiden sekä biologien valvonnassa.
Yon-Ka -tuotteita saa Ranskasta ja muualta maailmasta yli 5000 asiantuntijapisteestä, kylpylöistä sekä kauneushoitoloista, joissa koulutettujen ammattilaisten osaaminen takaa tehokkaasti yksilöidyt, jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavat sekä välittömiä hoitotuloksia antavat hoidot.

 

 

GEHWOL - JALKOJENHOITOTUOTTEET
Yli sadan vuoden ajan saksalainen Gehwol - jalkojenhoitosarja on edistänyt jalkojen tehokasta hyvinvointia ammattilaisten keskuudessa. Pitkät perinteet eteeristen öljyjen ja tehokkaiden yrttien yhdistelmä voiteissa takaavat laadukkaat ja toimivat tuotteet.
Virkistävä rosmariini tuo uutta voimaa väsyneille jaloille, elvyttää verenkiertoa ja vähentää bakteereja. Rauhoittava, hyvän olon tunteen antava mieto laventeli on luonnon oma hellävarainen deodorantti. Aito laventelin, rosmariinin ja timjamin tuoksu virkistää mieltäsi!

 

Gehwol Fusskraft - linjan tuotteet ovat vain ammattilaisten jälleenmyynnissä.
Ne ovat laadukkaita ja toimivia tuotteita vaativampienkin jalkaongelmien ratkaisuun.
Gehwol Med - linjan erikoistuotteet ovat erityisesti kovettumien ja halkeamien hoitoon, karhealle tai hilseilevälle iholle, kutinaan, jalkojen hikoiluun sekä kynsi- ja kynsinauhoille. 
Säännöllinen hoito Gehwol - hoitotuotteilla edistää jalkojen hyvinvointia!

 

F97A446D-5CA2-4D30-B9EA-63D7F2341A50.jpeg

JANE IREDALE MINERAALIMEIKIT

Jane Iredale on jo vuodesta 1994 lähtien ollut edellekävijä, ammattilaisten eniten suosittelema täysmineraalimeikkisarja, jota myydään yli 40 maassa. Valmistuksessa käytetään puhtaita luonnon mineraaleja ilman haitallisia täyteaineita kuten talkkia tai mineraaliöljyjä.Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuoja, meikit ovat hoitavia ja sopivat kaikein ikäisille ja kaikille ihotyypeille.