Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:68234 kpl

Facebook

TIMANTTIHIONTA

Tehokas ihoa uudistava, kirkastava laitehoito,jossa käytetään eri karheusasteen omaavia hiontapäitä sekä säädettävän imun avulla kuoritaan epäpuhtaus sekä kuollut ihosolukko pois ja näin ollen saadaan tilaa uusille soluille. Ajan myötä hionnan säännöllinen käyttö stimuloi solujen uudistumista. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat huomattavasti. Íhosta tulee paljon vastaanottavaisempi, pehmeämpi ja tuotteet imeytyvät paremmin.

Parhaimmat tulokset saadaan aina sarjahoidolla.

Kenelle timanttihionta sopii?

Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisesta johtuen jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihosta epätasaisemman, samean ja vaikeuttaa tuotteiden imeytymisen ihoon. Meikki ei näytä tasaiselta ja ihon pinnalla näkyy hilseilyä, ihoa kiristää, näin ollen olet timanttihionnan tarpeessa.

Ongelmallisen rasvaisen epäpuhtaan paksun ihon hoito tapahtuu usein karheimmalla ja voimakkaammalla imulla parhaimman tuloksen saavuttamiseksi.

 Hoito sopii naisille ja miehille sekä nuorille, jokaiselle ihotyypille.

Mitä hoidon jälkeen ei saa tehdä?

Vältä saunomista ja hikiliikuntaa samana päivänä. Auringon ottoa vältettävä muutaman päivän ajan. Kun olet auringossa, käytä korkeaa suojakerrointa!

Kenelle hoito ei sovi?

Jos sinulla on kasvoilla tulehtuneita näppyjä, herpes tai olet vasta syönyt Roaccutan aknelääkityksen. Odota ainakin puoli vuotta, kunnes voit tulla timanttihionta hoitoon Roaccutan kuurin jälkeen.

KESTOPIGMENTOINTI - SILMIEN JA KULMIEN PYSYVÄÄ KOROSTAMISTA

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä. Se helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia ja epäsymmetrisyyttä.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla pigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.

Tutustuthan huolellisesti jokaisen pigmentoijan galleriaan ja käsialaan, niin tiedät mitä odottaa.

Mitkä ovat Shadow kulmat?

Shadow kulmat on markkinoiden uutuus pigmentointi menetelmä. Kulmat pigmentoidaan pigmentointilaitteella. Pysyvyys on erinomainen. Valitse Shadow kulmat silloin kun haluat meikatumpaa mutta kuitenkin luonnollista lopputulosta. Pysyvyys on parempi kuin microblading kulmissa. Shadow kulmista tulee pehmeän "puuterimaiset".  Värivaihtoehtoja on monia. Monasti sekoitan värejä halutun värin saavuttamiseksi.

Kauanko kulmat pysyvät kauniina?

Shadow kulmat pysyvät kauniina n.2-5 vuotta. Monesti pysyvyys riippuu ihotyypistä ja siitä, kuinka noudatat jälkihoito-ohjeita. Pigmenttien kestoa ihossa ei pystytä ennustamaan.

Käykö pigmentointi kipeää?

Shadow tekniikassa ei käytetä puudutetta, se on kivuton toimenpide. Pietä raapimista voi tuntua.

Kenelle hoito ei sovi?

Mahdollisia hoidon esteitä: raskaus, imetys, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti, syöpä, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma.

Ovatko värit turvallisia?

Meidän värit ovat laadukkaita. Ne eivät sisällä metalli-oksideja eli eivät vaihda väriä vuosien kuluttua.

 

Mitä huomioitava ennen käsittelyä?

Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä, älä myöskään tule krapulaisena toimenpiteeseen. Älä käytä kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä 48 tuntiin ennen käsittelyä.

Kestopigmentoinnin jälkeen?

Heti käsittelyn jälkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmat seuraavat 2 päivää. Viikon kuluessa väri alkaa "pehmenemään". Pigmentin vahvistus tapahtuu noin kuukauden päästä laitosta, ja vasta sen jälkeen nähdään lopullinen tulos.

Jälkihoito-ohjeet?

Kestopigmentoinnin hoitaminen kotona on erittäin tärkeää! Ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa ja lopputulos tavoitteiden mukainen.

Ensimmäisenä päivänä pyyhi varovasti kostutetulla vanulapulla "hikoileva" kudosneste pois.

Älä kastele pigmentoitua aluetta kolmeen vuorokauteen.

Ei aurinkoa ja solariumia viikkoon.

Älä käytä meikkiä tai voimakkaita voiteita pigmentoidulle alueelle kolmeen vuorokauteen.

Älä ui, sauno tai harrasta hikiliikuntaa viikkoon.

Älä raavi pigmentoitua aluetta missään vaiheessa, anna mahdollisen "ruven" irrota omassa tahdissa.

Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin ennenaikaista vaalenemista.

Kestopigmentoidut silmänrajaukset:

Valikoimassa on kolmea rajausmenetelmää.

Luonnollisin ja ohuin rajaus on Lashliner, joka tulee ripsien väliin sekä tyveen. Lopputulos tuo sopivasti syvyyttä katseeseen ja korostaa ripsiä. 

Perinteinen Eyeliner on hieman näyttävämpi paksumpi rajaus.

Shadowlinerissa tulee eyelinerin rinnalle kevyt varjostus. Varjostus riippuu asiakkaan toiveesta ja silmän rakenteesta ja muodosta.

Linerit vahvistetaan n. 4-8 viikon kuluttua laitosta. 

Käykö eyeliner kipeää?

Käytän puudutetta, jolloin pigmentointi ei käy kipeää, pientä kutitusta ja rapsuttelua voi tuntua, mutta hoito ei ole epämiellyttävä.DERMA PEN -  MIKRONEULAUS
dermicapeneng.jpg
Mikroneulauksella voidaan parantaa merkittävästi ihon ulkonäköä.
Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Sveitsiläinen Dermica Pen käyttää 11-neulaista neulapäätä, joka tekee pieniä mikrokanavia ihoon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti. Se on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua.
Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin iho alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot sekä silmänympärysalue.
Automaattisella mikroneulauksella hoidetaan:
-Aknearpia
-Juonteita
-Laajentuneita ihohuokosia
-Couperosaa
-Kiristävää kuivaa ihoa
Ihon luonnollinen uudistuminen:
Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista, uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä ihon kerroksissa lisääntyy. Kollageeni- ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu.
Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri tasottuu.
Ihon uudistumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää  kuukausia ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy, joten prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.
mikroneulaus_mies_ennen_ja_kolmen_kasittelyn_jalkeen.png
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.
Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että mikroneulaus myös vahvistaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät.
 
Hoidon kulku:
Hoidon alussa desinfioitu iho puudutetaan tarvittaessa AneStop-puudutusaineella. 
Mikroneulauslaite tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta yksilöllisesti valitut tehoseerumit imeytyvät samalla ja välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Dermicapenissä käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoito päätetään  naamiolla. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein sarjahoitona. Myös yksi hoitokerta saa aikaan hyviä tuloksia.
Toimenpiteet hoidon jälkeen:
Ihoa ei tulisi koskea vuorokauteen.
Iho voi punoittaa, kuoriutua ja lievästi kihelmöidä muutaman päivän hoidon jälkeen.
Saunaa, hikoilua ja hikijumppaa suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Auringonottoa on syytä välttää hoidon jälkeen 14vrk ja tämän lisäksi on käytettävä vähintään suojakerrointa 15. 
Hoidon jälkeen iho kaipaa runsaasti tehokosteuttavia hoitotuotteita. 
Hoitoa ei tehdä:
-Ärtynyt tulehtunut iho
-Aktiivinen ruusufinni
-Tulehtunut akne 
-MAREVAN lääkitys
-Voimakas kortisoni lääkitys
-Huuliherpes (ennen hoitoa kannattaa ottaa estolääkitys, jos sinulla on taipumusta huuliherpekseen)
-Psoriasis (tulehdustila)
-Allergia puudutusaineelle
-Tulehtunut atooppinen iho ( muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa "vahvistava" vaikutus)

THALGO

 

Löydä kaikki merellisen ihonhoidon aarteet.
Yli 40 vuoden ajan Thalgo on ollut edelläkävijä merellisen kauneuden maailmassa.
Merelliset raaka-aineet on valittu tehokkuutensa, mutta samalla erittäin hellävaraisten ominaisuuksien vuoksi.
Sekä meri että levät on täynnä hivenaineita, proteiineja, aminohappoja sekä vitamiineja, kaikki elintärkeitä kauneudellesi ja ihosi tasapainolle.

 

 

hyv_kuva.jpg

 

Thalgon ekologinen puhdistuslinja on vastaus asiakkaiden toiveisiin luontoa kunnioittaen.

Tuotteet eivät sisällä:

-parabeeneja

-mineraaliöljyjä

-propyleeni glykolia

-geenimuunneltuja raaka-aineita

-eläinpohjaisia raaka-aineita (paitsi mehiläisvahaa)

-keinotekoisia väriaineita

-silikonia

 

 

 

 

thal.jpg

Miehille..

Miesten linjaa kehittäessään Thalgo on ottanut huomioon miehen erityisominaisuudet. Miehellä on usein kasvoissaan karvoitusta, iho on paksumpi ja talivuotoisempi ja hikirauhaset toimivat tehokkaammin kuin naisella. Parranajo ja saippuan käyttö voivat ärsyttää ihoa ja tuhoavat ihon hydrolipidikerroksen. Ongelmiin voivat kuulua myös turvonneet silmänympärykset ja juonteet sekä erilaiset muut iho-ongelmat.
Miesten tuotemaailmaan kuuluvat puhdistusgeelit, kosteuttavat voiteet, hoitovoiteet juonteille jne. Tuotteet sisältävät mm. tehokkaita leväuutteita.
 

YON-KA

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat aineosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

boostersia.jpg

Yon-Ka - tuotteiden ydin (Yon-Ka Sydän) on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.
Kaikki Yon-Ka - tuotteet kehittää, valmistaa ja testaa Laboratoires Multaler, ranskalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan huolella korkealaatuisista raaka-aineista sarjan tuotefilosofian mukaisesti ja rautaisten ammattilaisten, kemistien, farmasian asiantuntijoiden sekä biologien valvonnassa.
Yon-Ka -tuotteita saa Ranskasta ja muualta maailmasta yli 5000 asiantuntijapisteestä, kylpylöistä sekä kauneushoitoloista, joissa koulutettujen ammattilaisten osaaminen takaa tehokkaasti yksilöidyt, jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavat sekä välittömiä hoitotuloksia antavat hoidot.

MEDIK8
Medik8 on omistautunut tuottamaan laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka on valmistettu parhaista aineosista ja koostumuksista, sekä ovat myös tutkitusti tehokkaita.
Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon, sekä kuivalle iholle.
Vallankumouksellinen, erittäin stabiili C-vitamiiniseerumi auttaa torjumaan auringon aiheuttamia ihovaurioita, sekä lisää ihon kollageenituotantoa.
C-Tetran innovatiivinen, öljytön koostumus ennaltaehkäisee ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Sisältää 3% Tetraheksyylidekyyli-askorbaattia ja luonnollista E-vitamiinia joka synergisesti parantaa antioksidanttien vaikutusta. medik8-c-tetra.jpg

Medik8 uskoo:

  • Keskeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-Vitamiiniin, AHA- JA BHA- happoihin, ja aurinkosuojan käyttöön

  • Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa

  • Ammattimaisiin tehoihin

  • Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin

  • Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle

  • Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun

  • Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin

 

 

KLASSINEN RIPSIENPIDENNYS
Pitkät kaarevat tuuheat ripset – jokaisen naisen unelma!
Klassinen ripsienpidennys:
Ripsipidennyksissä luonnonripseen liimataan yksitellen eripituisia synteettisiä ripsikuituja erikoisliimalla. Ripsivaihtoehtoja on monia (pituus,kaarevuus,paksuus,väri). Oikea ripsivalinta tehdään asiakkaan silmänmuoto sekä toiveet huomioiden.
 
Kiinnitetyt ripset kestävät noin 3-4 viikkoa riippuen elämäntavoista ja ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien kasvuaika on keskimäärin 60-90 päivää, jonka jälkeen ripset tippuvat pois ja uudet kasvavat tilalle. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä.
Huolto:
Ripsipidennyksiä huolletaan ammattilaisella 3-4 viikon välein, jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Huolellinen kotihoito on tärkeää, jotta ripset pysyvät pidempään hyväkuntoisina, kauniina ja puhtaina.
Pidennyksistä luopuminen:
Jos päätät luopua pidennyksistä, poisto tehdään ammattilaisella. Ripsiä ei saa  nyppiä, koska se vahingoittaa luonnon ripsiä. Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla aineella. Voit myös antaa pidennysten irrota ajan kanssa, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.
Huom!
Jos suunnittelet ripsipidennysten laittoa, ja sinulla on vaaleat ripset, ota ripsiin kestovärjäykset ennen ripsipidennysten laittoa.
Ripsipidennysten kotihoito:
Heti pidennysten laiton jälkeen et saa kastella ripsiä 24 tuntiin. Tuona aikana on vältettävä hikiliikuntaa. Parhaiten ripset kuivuvat sisätilassa. Käytä ainoastaan öljytöntä silmämeikin poistoainetta. Nuku mielellään selällään.
Suunnittelen juuri sinun silmiisi sopivat ripsienpidennykset. Silmän muodolla on suuri merkitys, ripsikuidun pituudella ja kaarevuudella on suuri merkitys.
LASHLOVERS VOLYYMIRIPSET
Volyymiripset ovat mullistaneet hetkessä ripsipidennysten aikakauden! 
LASHLOVERS.jpg 
Volyymiripsitekniikka mahdollistaa jopa seitsemän ohuen ripsikuidun asentamisen yhdelle luonnonripselle täysin sitä vahingoittamatta. Erityisen tekniikan avulla saadaan aikaan kauniit, erittäin luonnolliset, todella näyttävät ja silti kevyet volyymiripset.
Voit harjata volyymiripsiä hyvin kevyesti ripsiharjalla.
Volyymiripsien laittoon varataan aikaa 2,5 tuntia, näin ollen saat kauniit tuuheat ripset ammattitaidolla tehtynä.

REVITALASH ADVANCED - RIPSISEERUMI
Revitalash Advanced ripsiseerumi on hoitava väritön hoitotuote, joka saa omat luonnolliset ripset näyttämään lumoavan kauniilta ja pitkiltä, säännöllisen käytön tuloksena.
Se on maailman ensimmäinen ja edelleen myydyin silmäripsien hoitotuote.
Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita.
Vain pieni määrä hoitoainetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle riittää kerran päivässä saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen. 

Revita_NB.jpg

Revitalashin on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle vaimolleen. Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat ja harvat. Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä tohtori Brinkenhoff uskoi voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään vahvoilta ja terveiltä.  Muutamien viikkojen käytön jälkeen Gaylen ripset olivat upeat, terveet ja vahvistuneet.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS > LASH LIFT, LASH BOTOX & LAMINATION
Oletko haaveillut helppohoitoisista, taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?
Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset.
Hoitoon varataan n.2 tuntia. Taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.
Käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Saamme ripsesi kohoamaan aivan tyvestä asti.
Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestovärillä.
Sen jälkeen suosittelemme käsittelyä Lash Botox -seerumilla. Botoxin vaikutus ripsessä kestää noin kolme viikkoa.  Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.
Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan. Laminaatti kestää ripsissä noin viikon ajan ja lähtee sitten kulumalla pois.
Lash Lift sopii sinulle, jos:
-haluat näyttävät ripset
-omat ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
-ripsesi ovat piikkisuorat tai kasvavat alaspäin
-et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä
-olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

beautybeat.jpg

                                                 

GEHWOL - JALKOJENHOITOTUOTTEET
Yli sadan vuoden ajan saksalainen Gehwol - jalkojenhoitosarja on edistänyt jalkojen tehokasta hyvinvointia ammattilaisten keskuudessa.
Pitkät perinteet eteeristen öljyjen ja tehokkaiden yrttien yhdistelmä voiteissa takaavat laadukkaat ja toimivat tuotteet.
Virkistävä rosmariini tuo uutta voimaa väsyneille jaloille, elvyttää verenkiertoa ja vähentää bakteereja.
Rauhoittava, hyvän olon tunteen antava mieto laventeli on luonnon oma hellävarainen deodorantti.
Aito laventelin, rosmariinin ja timjamin tuoksu virkistää mieltäsi!

 

Gehwol Fusskraft - linjan tuotteet ovat vain ammattilaisten jälleenmyynnissä.
Ne ovat laadukkaita ja toimivia tuotteita vaativampienkin jalkaongelmien ratkaisuun.
Gehwol Med - linjan erikoistuotteet ovat erityisesti kovettumien ja halkeamien hoitoon, karhealle tai hilseilevälle iholle, kutinaan, jalkahikeen sekä kynsi- ja kynsinauhoille. 
Säännöllinen hoito Gehwol - hoitotuotteilla edistää jalkojen hyvinvointia!

 

 BERNARD CASSIERE

Jokaiseen iho-ongelmaan on ratkaisu, tämä on Bernard Cassieren ajatus ihonhoidossa.
Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty ammattikosmetiikan viimeisintä tietoa.
Uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä SOREDEC- tutkimus- ja kehityslaboratorion kanssa. SOREDEC on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikan kehittäjiä ja siten myös tuotteidemme laadun takaaja.
bc-anti-stress-kasvovoide.jpg
Bernard Cassieren tuotesarjan valmistuksesta vastaa ammattikosmetiikan huippuasiantuntija Sothys konserni, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.
Tuotekoostumusten tarkoituksena on yhdistää tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä tuotteen turvallisuus.
Tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. 
Hoitolinjoissa on erilaisia teemoja mm. stressiä poistava, rentouttava ja antioksidanttinen suklaalinja.
Valikoimassamme on Anti-stresssuklaakasvohoito, todellista luksushemmottelua!
Suklaan antioksidanttiset sisäiset vaikutukset ovat olleet tiedossa jo pitkään, mutta myös ulkoisia hyviä vaikutuksia löytyy. 
Suklaa suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta sekä pehmittää ihoa.