Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:162697 kpl

Facebook

MESOSKINLINE MESOTERAPIAHOITO

Uutuus laitehoito, neulaton mesoterapiahoito. Tehokkaasti kiiteyttävä anti-age hoito. Mesoterapiahoidossa ihoon imeyteteään aktiviiviaineita ns. Mesococktaileja. Hoidossa käytettävät Mesococktailit: MESO FRESH VITAMIN, MESO EYE LIFT, MESO CHEEK LIFT, MESO NECK&DEKOLTEE.

Hoito ravitsee ja kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti. Aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, pehmentää ja tasoittaa juonteita, tasoittaa pigmenttimuutoksia ja pienentää ihohuokosia. Hyviä tuloksia saadaan jo yhden hoitokerran jälkeen, varsinkin silmänymp- ja kaulan alueella. Sarjahoidolla parhaimmat tulokset.  

07BFB2E0-FCBB-4F65-A9AC-7392E45CBEC8.jpeg

 HYALURON PEN Medical Pro - NEULATON TÄYTEAINEHOITO

Hyaluron Pen Medical Pro on neulaton täyteainehoito, jolla voidaan hoitaa häiritsevät juonteet kasvoilla, esim nasolabiaalit, suupielistä alaspäin lähtevät marionetit sekä huulten pystyjuonteet.

Hyaluron Penin avulla voidaan tuoda lisää volyymia huuliin sekä korjata huulten epäsymmetrisyyttä.

Tänä päivänä huulten muotoilu on kovassa suosiossa. Hyaluron Pen täyteainehoidot ovat luonnollisempaa tulosta haluaville, kun taas neulalla tehtynä saadaan erottuvampaa tulosta.

Hyaluron Pen hoito on kivuton ja nopea tehdä. Tulokset ovat nähtävissä heti.

Hyaluron Pen on kynän muotoinen työkalu, joka laukaisee ilmanpaineen avulla hyaluronihappoa vahingoittamatta verisuonia ja hermoja.

Jälkikontrolli suoritetaan kolmen viikon päästä laitosta. Silloin tarvittaessa lisätään hyaluronihappoa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Pysyvyys n. 6kk.

Täyteainehoidot ovat turvallisia. Käytämme laadukasta Jalor täyteainetta, joka valmistetaan Sveitsissä. Jalor ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Täyteaineen ristisidos antaa pitkäkestoisen ja kauniin lopputuloksen.

 Hyaluronihappo on erittäin hyvin siedettävä aine, joka ei vaadi allergiatestejä.

Täyteaineena käytämme hyaluronihappoa, jota meillä on elimistössä jo olemassa, se on kehon kosteuttava ainesosa,joka sitoo itseensä vettä. Siksi se on hyvin suosittu täyteaineissa. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka poistuu vähitellen elimistöstä aineenvaihdunnan mukana. Pitkällä aikavälillä hyaluronihappo auttaa ylläpitämään ehjää kollageeniverkostoa, joka on hyvin tärkeä ihon veltostumisen ehkäisemisessä.

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta, harvemmin mustelmia, turvotusta ja vähän kihelmöintiä. Nämä ovat ihan normaaleja reaktioita hoidon jälkeen. Turvotus voi kestää vuorokauden.

Hoidettuun alueeseen ei saa koskea 6 tuntiin. Sen jälkeen voi pestä ihoa normaalisti. 12 tunnin päästä voi jo meikata käsiteltyä aluetta. 

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium, sauna, auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle viikon aikana. Pariin päivään ei suositella fyysisiä aktiviteetteja. Riittävä veden juonti on hyvin tärkeää! Jos elimistö on kuiva ja ihosta puuttuu kosteutta, hyaluronihappo ei pysty sitomaan tarpeeksi vettä sen kykynsä nähden.

Kenelle hoitoa ei suositella:

Ikäraja 18v

Olet raskaana tai imetät

Aktiivinen herpes (jos sinulla on ollut joskus huuliherpes tai yskänrokko, hoito voi saada nämä puhkeamaan uudelleen)

Ihosairaudet

Arpien liikakasvu eli keloiditaipumus

Verenkiertohäiriöt

Anafylaktiset reaktiot

Verenohennuslääkitys 

Täyteaine tai implantti hoidettavalla alueella (jos olet ottanut täyteainetta hoidettavalle alueelle, odota puoli vuotta kunnes voimme lisätä meidän täyteainetta, sillä emme koskaan voi tietää, miten nämä täyteaineet reagoisivat keskenään)

Kuume tai flunssa

Roacutan lääkitys 

 

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta on tehokas ihoa uudistava ja kirkastava laitehoito, jossa käytetään eri karheusasteen omaavia hiontapäitä jokaisen ihotyypin mukaan. Säädettävän imun avulla kuoritaan kuollut ihosolukko, epäpuhtaudet ja meikin jäämät pois ja näin ollen saadaan tilaa uusille soluille ja pehmeämpi kuulaampi iho. Säännöllinen timanttihionta stimuloi solujen uudistumista. Ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat huomattavasti. Íhosta tulee pehmeämpi ja tuotteet imeytyvät paremmin.

Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoitona.

Kenelle timanttihionta sopii?

Ihon pinnalle kertyy ihon uusiutumisen johdosta jatkuvasti kuollutta ihosolukkoa, joka tekee ihosta epätasaisemman, samean ja vaikeuttaa tuotteiden imeytymisen ihoon. Jos meikki ei näytä tasaiselta ja ihon pinnalla näkyy hilseilyä, ihoa kiristää, olet timanttihionnan tarpeessa. Timanttihionta sopii lähes kaikille, miehille ja naisille. Jokaiselle ihotyypille.

Mitä hoidon jälkeen ei saa tehdä?

Vältä saunomista ja hikiliikuntaa samana päivänä.

Kenelle hoito ei sovi?

Jos sinulla on kasvoilla tulehtuneita näppyjä, atooppinen iho tai herpes emme tee timanttihiontaa. Jos olet vasta syönyt Roaccutan aknelääkityksen, odota puoli vuotta, kunnes voit tulla timanttihionta hoitoon.

KESTOPIGMENTOINTI - SILMIEN, HUULIEN JA KULMIEN PYSYVÄÄ KOROSTAMISTA

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella ja hygienisellä menetelmällä. Se helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentoinnilla voidaan myös korjata arpia ja epäsymmetrisyyttä.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla pigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.

Tutustuthan huolellisesti jokaisen pigmentoijan galleriaan ja käsialaan, niin tiedät mitä odottaa.

Mitkä ovat Shadow kulmat?

Shadow kulmat ovat markkinoiden uutuus pigmentointi menetelmä. Kulmat pigmentoidaan pigmentointilaitteella. Pysyvyys on erinomainen, se on parempi kuin microblading kulmissa. Shadow kulmista tulee pehmeän "puuterimaiset" ja hyvin luonnolliset.  Värivaihtoehtoja on monia. Käytän laadukkaita värejä, jotka eivät sisällä rautaoksidia.

Kauanko kulmat pysyvät kauniina?

Shadow kulmat pysyvät kauniina n.2-5 vuotta. Monesti pysyvyys riippuu ihotyypistä ja siitä, kuinka noudatat jälkihoito-ohjeita. Pigmenttien kestoa ihossa ei pystytä ennustamaan. Väri lähtee tasaisesti haalistumaan ajan kuluessa.

Käykö pigmentointi kipeää?

Shadow tekniikassa ei käytetä puudutetta, se on kivuton toimenpide. Pientä raapimista voi tuntua.

Kenelle hoito ei sovi?

Mahdollisia hoidon esteitä: raskaus, imetys, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti, syöpä, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma.

Ovatko värit turvallisia?

Meidän värit ovat laadukkaita. Ne eivät sisällä rautaoksideja eli eivät vaihda väriä vuosien kuluttua.

 

Mitä huomioida ennen käsittelyä?

Vältä alkoholia 48h ennen käsittelyä. Älä käytä kipulääkkeitä tai verenohennuslääkkeitä 48 tuntiin ennen käsittelyä. Älä juo paljon kofeiini pitoisia juomia pigmentointi päivänä. Jätä omega tabletit pois ennen pigmentointiin tuloa.

Kestopigmentoinnin jälkeen?

Heti käsittelyn jälkeen kulmakarvat ovat selvästi tummemmat seuraavat 2 päivää. Viikon kuluessa väri alkaa "pehmenemään". Rupi alkaa irtoamaan ja kulmien alueella voi ilmetä laikkuja ja epäsymmetrisyyttä. Kulmien  vahvistus tapahtuu noin kuukauden päästä laitosta, ja vasta sen jälkeen nähdään lopullinen tulos. Vahvistuskäsittelyssä hiotaan vielä lopullinen muoto, väri ja häivytys.

Jälkihoito-ohjeet?

Kestopigmentoinnin hoitaminen kotona on erittäin tärkeää! Ohjeita noudattamalla ihon paraneminen on nopeampaa ja lopputulos tavoitteiden mukainen.

Ensimmäisenä päivänä pyyhi varovasti kostutetulla vanulapulla "hikoileva" kudosneste pois.

Älä kastele pigmentoitua aluetta kolmeen vuorokauteen.

Ei aurinkoa ja solariumia viikkoon.

Älä käytä meikkiä tai voimakkaita voiteita pigmentoidulle alueelle kolmeen vuorokauteen.

Älä ui, sauno tai harrasta hikiliikuntaa viikkoon.

Älä raavi pigmentoitua aluetta missään vaiheessa, anna mahdollisen "ruven" irrota omassa tahdissa.

Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin ennenaikaista vaalenemista.

Kestopigmentoidut silmänrajaukset:

Silmänrajauksien pigmentointi on sinulle, kun haluan helpotusta ja nopeutta arkeen. Jos sinulla on raskaat luomet ja meikki on monesti siellä missä ei kuuluisi tai jos ikänäön vuoksi et näe meikata rajauksia hyvin.

Valikoimassa on kolmea rajaustyyliä.

Luonnollisin ja ohuin rajaus on Lashliner, joka tulee ripsien väliin sekä tyveen. Lopputulos tuo sopivasti syvyyttä katseeseen ja korostaa ripsiä. 

Perinteinen Eyeliner on hieman näyttävämpi paksumpi rajaus.

Shadowlinerissa tulee eyelinerin rinnalle kevyt varjostus. Varjostus riippuu asiakkaan toiveesta ja silmän rakenteesta ja muodosta. Shadow varjostuksella voi tehdä hyvin näyttävää meikattua lopputulosta tai kevyttä pehmeää rajausta.

Linerit vahvistetaan neljän viikon kuluttua laitosta.

 

Käykö silmänrajauksien pigmentointi kipeää?

Käytän puudutetta, jolloin pigmentointi ei käy kipeää, pientä kutitusta ja rapsuttelua voi tuntua, mutta hoito ei ole epämiellyttävä.

Aquarell huulten kestopigmentointi?

Huulten rajoja ja huulia työstetään ns. värittämällä. Huulet saavat kauniin värin joka pysyy huulissa n.2 vuotta. Aquarell tekniikassa keskitytään enemmän rajoihin ja väri häivytetään keskikohtaa kohti. Värivaihtoehtoja on monia. Iän myöntä huulet voivat olla värittömät, tai huulen raja hävinnyt, jollakin taas voi huulet sinertää, pigmentointi tuo upeasti punan sävyä huuliin.

Itse toimenpide kestää noin 3h. Jos sinulla on joskus ollut huuliherpes, varaudu että pigmentointi voi aktivoida herpeksen uudelleen, joten varmsta, että lääkitys on ulottuvilla.

Huulet eivät saa olla rohtuneet, kun tulet pigmentointiin.  

 MIKRONEULAUS

dermicapeneng.jpg
Mikroneulauksella voidaan parantaa merkittävästi ihon ulkonäköä. Erinomainen hoito laajentuneille ihohuokosille, pigmenttimuutoksille sekä aknearville.
Mikroneulaus stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti, luoden pehmeän, kirkkaamman, terveemmän ja nuoremmalta näyttävän ihon.
Mikroneulauksessa käytetään 11-neulaista neulapäätä, joka tekee pieniä mikrokanavia ihoon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti. Kollageenin ja elastiinin tuotanto tehostuu. Tämä hoito on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua.
Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin iho alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot, kaula ja dekoltee.
Mikroneulauksella hoidetaan:
mm. Aknearpia,juonteita, laajentuneita ihohuokosia, couperosaa, kiristävää kuivaa ihoa
Ihon luonnollinen uudistuminen:
Mikroneulaustekniikalla saadaan kiihdytettyä kollageenin ja elastiinin muodostumista.
Uusia ihosoluja syntyy ja veren kulku epidermiksessä ihon kerroksissa lisääntyy.
 Kollageeni- ja elastiinisäikeiden lisääntymisen myötä iho vahvistuu.
Ihon pinnalla olevat juonteet madaltuvat ja epätasaisuudet tasoittuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri tasottuu.
Ihon uudistumisnopeuteen vaikuttavat elintavat ja ikä. Voi kestää  kuukausia ennen kuin näkyviä merkkejä ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta nähdään, mutta ne kyllä huomataan. Solujen jakaantuminen käsitellyllä alueella lisääntyy, joten prosessi jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Tulos paranee kerta kerralta hoidon jälkeen, sillä solut uusiutuvat n. kuukauden välein.
mikroneulaus_mies_ennen_ja_kolmen_kasittelyn_jalkeen.png
Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta levitettävät hoitavat seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.
Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että mikroneulaus myös vahvistaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät.
 
Hoidon kulku:
Hoidon alussa iho desinfioidaan.
Mikroneulauslaite tekee ihon ylimpään kerrokseen kohtisuorassa mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta yksilöllisesti valitut tehoseerumit imeytyvät samalla ja välittömästi ihon kerroksiin saaden aikaan parantavan mekanismin ihossa. Hoidossa käytetään aina uusia steriilejä neuloja joten komplikaatioiden riski on olematon. Hoito päätetään naamiolla. Hoidot tehdään ihon kunnosta riippuen noin 1 kuukauden välein sarjahoitona. Myös yksi hoitokerta saa aikaan hyviä tuloksia.
Toimenpiteet hoidon jälkeen:
  Ihoon ei saa koskea vuorokauteen.
Iho voi punoittaa, kuoriutua ja lievästi kihelmöidä muutaman päivän hoidon jälkeen.
Saunaa, hikoilua ja hikijumppaa suositellaan välttämään muutaman päivän ajan. Auringonottoa on syytä välttää hoidon jälkeen viikon ajan ja tämän lisäksi on käytettävä vähintään suojakerrointa 15. 
Hoidon jälkeen iho kaipaa runsaasti tehokosteuttavia hoitotuotteita. 
Hoitoa ei tehdä:
Ärtynyt tulehtunut iho
Aktiivinen ruusufinni
Tulehtunut akne 
Verenohennuslääkitys
Voimakas kortisoni lääkitys
Huuliherpes (ota tarvittaessa estolääkitys, jos on taipumusta huuliherpekseen)
Psoriasis (tulehdustila)
Allergia puudutusaineelle
Tulehtunut atooppinen iho (muuten sopii atooppiselle iholle, ihoa "vahvistava" vaikutus)

THALGO

 

Löydä kaikki merellisen ihonhoidon aarteet. Yli 40 vuoden ajan Thalgo on ollut edelläkävijä merellisen kauneuden maailmassa. Merelliset raaka-aineet on valittu tehokkuutensa, mutta samalla erittäin hellävaraisten ominaisuuksien vuoksi. Sekä meri että levät on täynnä hivenaineita, proteiineja, aminohappoja sekä vitamiineja, kaikki elintärkeitä kauneudellesi ja ihosi tasapainolle.

 

 

hyv_kuva.jpg

 

Thalgon ekologinen puhdistuslinja on vastaus asiakkaiden toiveisiin luontoa kunnioittaen.

Tuotteet eivät sisällä:

-parabeeneja

-mineraaliöljyjä

-propyleeni glykolia

-geenimuunneltuja raaka-aineita

-eläinpohjaisia raaka-aineita (paitsi mehiläisvahaa)

-keinotekoisia väriaineita

-silikonia

 

 

 

YON-KA

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat aineosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

3F2C666F-3303-4C9A-8036-4999B074B31D.jpeg

Yon-Ka - tuotteiden ydin (Yon-Ka Sydän) on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

Kaikki Yon-Ka - tuotteet kehittää, valmistaa ja testaa Laboratoires Multaler, ranskalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan huolella korkealaatuisista raaka-aineista sarjan tuotefilosofian mukaisesti ja rautaisten ammattilaisten, kemistien, farmasian asiantuntijoiden sekä biologien valvonnassa.
Yon-Ka -tuotteita saa Ranskasta ja muualta maailmasta yli 5000 asiantuntijapisteestä, kylpylöistä sekä kauneushoitoloista, joissa koulutettujen ammattilaisten osaaminen takaa tehokkaasti yksilöidyt, jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavat sekä välittömiä hoitotuloksia antavat hoidot.

  • Revita_NB.jpg

REVITALASH ADVANCED RIPSIEN HOITOAINE

Löydä omien luonnollisten ripsien kauneus .

RevitaLash Advanced on suuren suosion saavuttanut ripsien hoitotuote, joka sisältää tehokasta patentoitua teknologiaa ja tekee ripsistä vahvat ja pitkät.

Revitalashin on kehittänyt silmälääkäri Tri Michael Brinkenhoff lahjaksi rintasyövästä toipuvalle Gayle vaimolleen. Gaylen ripset olivat rankkojen sädehoitojaksojen seurauksena hauraat ja harvat. Toimittuaan yli 25 vuotta silmälääkärinä tohtori Brinkenhoff uskoi voivansa kehittää tuotteen, jolla hänen vaimonsa ripset saataisiin taas näyttämään vahvoilta ja terveiltä.  Muutamien viikkojen käytön jälkeen Gaylen ripset olivat upeat, terveet ja vahvistuneet.

LASH LIFT - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Oletko haaveillut helppohoitoisista, kaarevista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?
Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset.
Hoitoon varataan aikaa 90 min. Taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.
Käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Saamme ripsesi kohoamaan aivan tyvestä asti.
Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestovärillä.
Lisäksi tehdään kaksoiskeratiinihoito, joka vahvistaa ja hoitaa ripsiä.
Kotihoito-ohjeet?
Älä kastele ripsiä vuorokauteen. Älä sauno kahteen vuorokauteen.
Lash Lift sopii sinulle, jos:
-haluat näyttävät ripset
-omat ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
-ripsesi ovat piikkisuorat tai kasvavat alaspäin
-et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä
-olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

                                                

GEHWOL - JALKOJENHOITOTUOTTEET
Yli sadan vuoden ajan saksalainen Gehwol - jalkojenhoitosarja on edistänyt jalkojen tehokasta hyvinvointia ammattilaisten keskuudessa. Pitkät perinteet eteeristen öljyjen ja tehokkaiden yrttien yhdistelmä voiteissa takaavat laadukkaat ja toimivat tuotteet.
Virkistävä rosmariini tuo uutta voimaa väsyneille jaloille, elvyttää verenkiertoa ja vähentää bakteereja. Rauhoittava, hyvän olon tunteen antava mieto laventeli on luonnon oma hellävarainen deodorantti. Aito laventelin, rosmariinin ja timjamin tuoksu virkistää mieltäsi!

 

Gehwol Fusskraft - linjan tuotteet ovat vain ammattilaisten jälleenmyynnissä.
Ne ovat laadukkaita ja toimivia tuotteita vaativampienkin jalkaongelmien ratkaisuun.
Gehwol Med - linjan erikoistuotteet ovat erityisesti kovettumien ja halkeamien hoitoon, karhealle tai hilseilevälle iholle, kutinaan, jalkojen hikoiluun sekä kynsi- ja kynsinauhoille. 
Säännöllinen hoito Gehwol - hoitotuotteilla edistää jalkojen hyvinvointia!

 

 BERNARD CASSIERE
Jokaiseen iho-ongelmaan on ratkaisu, tämä on Bernard Cassieren ajatus ihonhoidossa.
Bernard Cassiere on ranskalainen ihonhoitosarja, jossa on hyödynnetty ammattikosmetiikan viimeisintä tietoa. Uusia tuotteita kehitellään jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä SOREDEC- tutkimus- ja kehityslaboratorion kanssa. SOREDEC on yksi Ranskan johtavia ammattikosmetiikan kehittäjiä ja siten myös tuotteidemme laadun takaaja.
bc-anti-stress-kasvovoide.jpg
Bernard Cassieren tuotesarjan valmistuksesta vastaa ammattikosmetiikan huippuasiantuntija Sothys konserni, joka on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.
Tuotekoostumusten tarkoituksena on yhdistää tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä tuotteen turvallisuus.
Tuotteet pohjautuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin. 
Hoitolinjoissa on erilaisia teemoja mm. stressiä poistava, rentouttava ja antioksidanttinen suklaalinja.
Valikoimassamme on Anti-stresssuklaakasvohoito, todellista luksushemmottelua!
Suklaan antioksidanttiset sisäiset vaikutukset ovat olleet tiedossa jo pitkään, mutta myös ulkoisia hyviä vaikutuksia löytyy. 
Suklaa suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta sekä pehmittää ihoa.
F97A446D-5CA2-4D30-B9EA-63D7F2341A50.jpeg
JANE IREDALE MINERAALIMEIKIT
Jane Iredale on jo vuodesta 1994 lähtien ollut edellekävijä, ammattilaisten eniten suosittelema täysmineraalimeikkisarja, jota myydään yli 40 maassa. Valmistuksessa käytetään puhtaita luonnon mineraaleja ilman haitallisia täyteaineita kuten talkkia tai mineraaliöljyjä.
Tuotteita ei ole testattu eläinkokein.
Tuotteissa on erittäin hyvä aurinkosuoja, tuotteet ovat hoitavia ja sopivat kaikein ikäisille ihotyypistä huolimatta.
15BF1B8B-6876-4D5A-93F7-2A495C66A842.jpeg